Pers

Hier treft u Il Mondo Stijl in de media, waarbij wij artikelen welke over ons en over onze winkel in Den Haag worden geschreven bijhouden en posten.


Het Spaanse ELLE maakte een reportage over het interieur van kunstenares Lita Cabellut, waarvoor Il Mondo Stijl veel decoratie items en antiek leverde.

Via: http://www.elle.es/living/elle-decoration/g796011/casa-lita-cabellut-la-haya/ 


Het online magazine The Green Gallery combineert vele stijlen en is gericht op liefhebbers van kunst, eten, mode, interieur, design en trends. Afgelopen nummer, december 2017, nummer 9, zijn prachtige foto’s gemaakt met producten van Il Mondo Stijl. Zie voor het gehele magazine deze link lik hier).

(lvia: https://www.thegreengallery.com/nl/issue-9/the-gathering)


 


Een heel bijzonder verslag in de The New York Times over Den Haag met het Mauritshuis en ook Il Mondo Stijl wordt genoemd (link: https://mobile.nytimes.com/blogs/tmagazine/2014/06/02/the-scene-hollands-opus/?ref=travel)Prachtige foto met bijschrift van onze winkel in vakblad More than classic.
In het vakblad ‘More than classic’ een reportage over de prachtige inrichting van een familiehuis in Wassenaar met meubels en advies van Il Mondo Stijl.In vakblad ‘More than classic’ een interview met onze antiquair Jan Menkhorst over Il Mondo Stijl.


Menu